U3F1ZWV6ZTQ5MzU2MDE0NDI3ODIzX0ZyZWUzMTEzODA0MTc1ODIyOQ==

طريقة عمل الفراخ المشوية علي شبكة فرن البوتاجاز بطعم احلي من المحلات

طريقة عمل الفراخ المشوية علي شبكة فرن البوتاجاز بطعم احلي من المحلات

طريقة عمل الفراخ المشوية علي شبكة فرن البوتاجاز بطعم احلي من المحلات
طريقة عمل الفراخ المشوية علي شبكة فرن البوتاجاز بطعم احلي من المحلات


 الفراخ المشوية في الفرن: 

من منا لا يحب تناول الفراخ المشوية في الفرن العادي بطعم احلي من المحلات بالاضافة الي ان الفراخ المشوية صحية ومفيدة للجسم وطعمها لذيذ وخاصة بجانب الطحينة والمكرونة او الارزفهيا بنا لنتعلم طريقة عمل الفراخ المشوية علي شبكة فرن البوتاجاز بطعم احلي من المحلات.

 أقرأ أيضا: 

طريقة عمل مكعبات مرقة الدجاج الجاهزة ... بديل مكعبات مرقة الدجاج.

الطريقة الصحيحة لغسل وحفظ اللحوم والفراخ والاسماك والكبدة.

طريقة فراخ كنتاكي مع كول سلو كنتاكي اللذيذة.


مكونات الفراخ المشوية في فرن البوتاجاز:

  • فرخه مخليه من العظم مفتوحه من الظهر.
  • بصله واحده.
  • حبه طماطم.
  • ملعقه كبيره هريسه شطه.
  • ملعقتين كبيرتين زيت.
  • ملعقتين كبيرتين ليمون.
  • ملح.
  • فلفل اسود.
  • ثوم.
  • بصل بودر.
  • سماق.

طريقة عمل الفراخ المشوية علي شبكة فرن البوتاجاز:

  • اضربي جميع المكونات في الكبه او الخلاط حتى تصبح ناعمه جدا.
  • نتبل الفرخه بالتتبيله السابقه جيدا ونتركها يوم كامل في التتبيله.


طريقة تسوية الفراخ المشوية في الفرن:

  • ضعي الفرخه على شبكه الفرن فى الرف الاوسط ونضع صينيه بها ماء في الرف السفلي لان بخار الماء يجعل الفراخ طريه وجوسي.
  • اشعلي الفرن والشوايه حتى تاخذ الفرخه لون الشوي ثم نغلق الشوايه.
  • نترك الفرخه في الفرن حتى تمام النضج.
  • بالهناء والشفاء.


تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة